26
feb.

Moeiteloos veranderen

Moeiteloos Veranderen

Verruim de grenzen van jouw comfortzone

Het leven is een groot speelterrein waarin we mogen leren, leren onszelf te ont-dekken, te ont-wikkelen. Dit gebeurt met vallen en opstaan. Soms gaat het makkelijk en op andere momenten zit het wat meer tegen.

Wil jij wel eens wat veranderen in je leven? Vast wel. En soms gaat dit ook gewoon moeiteloos en soms val je terug in je ‘oude’ patronen. Soms wil je wel, maar lukt het gewoon niet. Of denk je meteen “ja, maar….” of komen er bezwaren op? Gedachtes die aangeven dat het ‘moeilijk’ is, dat het ‘niet gaat’. Misschien roept het lezen van de titel van deze workshop al bezwaren op.

Veranderingen die moeiteloos gaan zijn in lijn met jouw onderliggende drijfveren en overtuigingen. Je overtuigingen steunen dus de veranderingen. Echter stel dat je op onbewust niveau niet gelooft dat het mogelijk is, dan werkt dit onbewuste geloof jou tegen. In deze workshop begeleid ik je middels verschillende visualisaties naar jouw onbewuste overtuigingen. Overtuigingen die je kunnen belemmeren bij het creëren van dat waar jij naar verlangt. Verlang je naar meer tijd voor jezelf en lukt dit meestal niet? Dan kan het opruimen van de onbewuste overtuiging die dit patroon in jou creëert je ondersteunen bij het daadwerkelijk veranderen.

Wil jij nieuwe keuzes maken voor jezelf? Wil jij jezelf ondersteunen? Wil jij groeien en je verder ont-wikkelen? Neem dan contact op voor de volgende datum van de workshop Moeiteloos veranderen.

Moeiteloos veranderen als basis voor een vrijer leven.

Moeiteloos, Luchtig