Meditatie sessies

Ontspannen in deze Corona tijd

Drukte, stress, niet weten wat er komen gaat, er zijn veel factoren die kunnen leiden tot een vergrote spanning in het lichaam.
Angst voor het onbekende, angst om ziek te worden, angst voor ontslag enz. zijn slechts een paar van de angsten waar momenteel veel mensen op een of andere manier mee te maken hebben. Dit zorgt voor een toename van spanningsklachten.

Toename van stress kan leiden tot uitval en ziekte.

Mediteren is een uitstekend middel om in te zetten voor ontspanning. Het zorgt dat ons zenuwstelsel kan ontspannen en dat er meer rust wordt gecreëerd intern. Dit heeft een positieve invloed op het immuun systeem.
Daarnaast geeft het ruimte in je hoofd, kan je contact maken met het creatieve deel in jou en werk je effectiever na een pauze waar je ook werkelijk ontspant. Een pauze zonder prikkels van buitenaf. De stilte toelaten die al in je zit. Alle “to do’s” even parkeren, de gedachtes even tot stilstand laten komen.

Meditatie helpt om spanning los te laten

Hoe werkt het?

Sessie vinden plaats online op een tijdstip dat we voor jullie organisatie bepalen.  Het zijn wekelijkse sessies waar medewerkers zich voor kunnen aanmelden. De sessies duren 25 minuten. In deze 25 minuten is er ruimte voor ontspanning. Even niets, even op adem komen, een pauze zonder prikkels, een boost voor je weerbaarheid.

Wekelijks lunchpauze meditatie

Meer info?

Vul je gegevens in en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

    Wil je het alvast een keer uitproberen. Hieronder is een meditatie van 11 minuten.
    Veel plezier ermee