Emotionele Veerkracht Emotionele Veerkracht Omgaan met stress, frustratie, angst, verdriet enz.

Dagworkshop Emotionele Veerkracht

Emoties wat doe jij ermee?

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Er is een virus dat ons al langere tijd bezig houdt. Thuiswerken, thuisonderwijs, het contact met de mensen om je heen, alles is anders. Dit kan veel van je vragen en veel stress met zich meebrengen.

Deze stress gaat zich meer en meer vastzetten in je lichaam. Je kan het gevoel hebben dat je van alles ‘moet’, je kunt je opgejaagd voelen, wellicht ben je snel moe en snel geïrriteerd. Of anders dan drukte heb je juist het gevoel te willen wegkruipen, jezelf te verdoven met Netflix, Facebook, eten en drinken of onder een deken te kruipen. Of ben je juist iemand die nauwgezet alle nieuwe regels volgt en je ergert aan de mensen die het volgens jou niet doen. Ook dat kan stress opleveren.

De manier die jij hebt gevonden om met dit alles om te gaan lijkt niet meer te werken. Het voelt alsof je steeds tegen dezelfde thema’s aanloopt. Ook al wil je dat het anders gaat, het lukt je gewoon niet om het patroon te doorbreken. Je reageert op de automatische piloot. Denken, voelen, beslissingen maken wordt dan lastiger. Het is moeilijk om iets met volle aandacht te doen, echt te ontspannen, tot rust te komen en werkelijk aanwezig te zijn bij je dierbaren. Hoe fijn zou het zijn om weer meer vanuit verbinding te leven.

In deze workshop laten we je kennismaken met een gezonde manier van omgaan met stress en de emoties die erbij horen. Door middel van verschillende oefeningen, meditaties en reflectie wordt je je weer bewust van je gevoel en van wat jij en je lichaam echt nodig heeft. We leren je af te stemmen op je gevoel en je innerlijke kompas in te zetten voor een betere gezondheid en een vrijer leven. Aan het einde van de dag heb je meer inzicht in je eigen patronen, is er meer rust in je lijf en voel je je opgeladen en weet je waar te beginnen om jouw uitdagingen aan te pakken.

Hoe ziet de dag eruit?


Tijdens de dag maken we contact met wat er in jou leeft. We nemen je mee op een reis door jouw innerlijke wereld waarin we je laten kennismaken met emoties en hoe je ermee om kan gaan. En wellicht nog fijner: Je krijgt inzicht in de manier waarop je er nu onbewust mee omgaat.

Voor wie?

 • Heb jij behoefte aan anders omgaan met stress?
 • Zit je op dit niet zo lekker in je vel en zit je in een negatieve spiraal?
 • Heb jij het gevoel dat jij jezelf voorbij loopt?
 • Ben je ’s avonds leeg en uitgeput?
 • Voel je je alleen en mis je verbinding met jezelf en anderen?
 • Ben je vooral in de weer voor anderen en mis je tijd voor jezelf?
 • Is het voor jou ook zo moeilijk om “nee” te zeggen?
 • Wil je op een gezonde manier leren omgaan met emoties?
 • Twijfel je vaak of je de juiste keuzes maakt?
 • Laat je jouw acties afhangen van wat de omgeving denkt of zegt?
 • Analyseer je alles en durf je niet goed op je gevoel, je intuïtie af te gaan?
ruimte
Meditatie_zen

Wat kan het je brengen?

 • Inzicht in jouw manier van omgaan met stress
 • Leren omgaan met je gevoel
 • Bewust wording van je voorkeursstrategie
 • Rust en ruimte voor jou
 • Nieuwe ideeën, inzichten over jouw leven
 • Terug naar jezelf en je innerlijke kompas

Waar en wanneer?

Datum: 21 februari 2021
Tijd: 10.00-17.00 u (inloop vanaf 9.45)
Locatie: Infabriek, Tuinstraat 15 Boekel (N-B)
Jouw investering: 99,00€

Indien lockdown voortduurt:

Dan ONLINE via zoom.

Facilitators

Marca de Greef Life Coach - Emotionele Detox
Ik ondersteun jou met het omgaan met emotionele gebeurtenissen en indien van toepassing het verwerken van emotionele ballast die je nog met je meedraagt. Dit zodat je je weer vrij kunt bewegen, een keus hebt over hoe je reageert en omgaat met het leven.
Arjan Peters Life Coach
Het is mijn passie om anderen te ondersteunen om zichzelf te bevrijden van zelf opgelegde beperkingen rondom energie en emoties. Ik werk voornamelijk met mensen die merken dat ze zichzelf saboteren, zichzelf tegenhouden en hun “shit” willen aankijken en aanpakken.

  Ik meld me aan voor de Workshop Emotionele Veerkracht, zondag 21 februari 2021

  Graag horen we of we met de lunch rekening (enkel op locatie) met je dieetwensen kunnen houden. Het eten is vers en suikervrij.

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging met daarin een link voor de betaling. Nadat we je betaling hebben ontvangen is je aanmelding definitief.

  Tips

  3 Tips voor omgaan met verlies in Corona tijd

  Omgaan met verlies in Corona tijd. Wat helpt, wat is heilzaam, wat kun je zelf doen. Tips die je meteen kunt toepassen.

  Vechten, vluchten of verkrampen?

  Omgaan met stressvolle situaties, vechten, vluchten of verkrampen. Hoe ga jij hier mee om?

  Verhogen vitaliteit voor meer energie

  Verhoog je vitaliteit door stil te staan bij je eigen energie huishouding, ter voorkoming van een burn-out. Meer energie? Wordt je bewust van je weerstand en verzet. Verzet kost veel energie, energie die je kunt gebruiken op een andere manier. Ben jij je bewust van waar je je tegen verzet, verhoog dan je energie?

  Locatie Infabriek

  WhatsApp WhatsApp