Your Life Coaching maakt onder andere gebruik van Resultaat Gericht Coachen, de Journey methode en het Enneagram om onbewuste blokkades inzichtelijk te maken en de patronen, die daaruit voortvloeien, te doorbreken. Hierdoor leer je op een andere manier om te gaan met de uitdagingen in jouw leven.”

De ‘Journey’ methode

Anna:     “Het lukt me niet om mijn doel te bereiken, het lijkt wel alsof ik word ‘gesaboteerd’. Met de Journey Methode reken je voorgoed af met blokkades en interne ‘saboteurs’, die je weerhouden van een vrij, energiek en gezond leven. Met deze methode haal je moeiteloos al jouw doelen. Ga met deze methode op zoek naar de wortels van de belemmeringen en laat opgeslagen, onverwerkte herinneringen en emoties op een eenvoudige en doeltreffende manier los. Er ontstaat ruimte voor verandering op een natuurlijke manier. Meer informatie lees je hier.

enneagram journey

Enneagram ‘Journey’ Coaching

Jana: “Ik kan niet rusten voordat alles piekfijn in orde is. Dan pas heb ik tijd voor mezelf.” Het Enneagram is een model met 9 persoonlijkheidsstructuren, die allemaal met elkaar in verband staan. Met behulp van technieken uit de Journey Methode bevrijd je jezelf van vastgezette patronen. Met het Enneagram model maak je kennis met de diverse persoonlijkheidsstructuren en leer je jouw eigen voorkeurstype kennen. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en in de mensen om je heen. In dit traject bevrijd je jezelf van de vaste patronen, die dit persoonlijkheidstype heeft. Het begeleidt je naar de gezonde kant van het type. Hierdoor kun je betere keuzes maken en zonder belemmeringen je doelen realiseren.

Resultaat Gericht Coachen

Eva:   “Kun je mij helpen bij het creëren van meer balans in mijn leven?” Your Life Coaching helpt je voorwaarts. Wanneer jouw doel helder is, zijn er oneindig veel mogelijkheden om het te bereiken. Met behulp van vragen en oefeningen, krijg je nieuwe inzichten. Je ontdekt ingesleten patronen en met de juiste ondersteuning kun je deze patronen ombuigen. De onderliggende belemmeringen kun je veranderen, waardoor je sneller resultaat boekt.

WhatsApp WhatsApp