Freedom_Journey

The Journey Methode

Brandon Bays

Hoe heerlijk is het als je je energiek en vitaal voelt? Als je je gelukkig ervaart? Als je in een goede flow zit? De Journey Methode helpt je om emotionele ballast uit het verleden los te laten zodat je je vrijer voelt.

Het verhaal van Brandon Bays

Brandon Bays is de grondlegger van The Journey. Zij ontwikkelde de methode nadat bij haar een tumor ter grootte van een voetbal was geconstateerd. Deze diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was ze genezen: zonder medicijnen, zonder operatie. Het was haar gelukt door het oplossen van emotionele blokkades. Haar genezingsproces is haar eigen Journey proces geweest en de basis van het huidige Journey-werk

Wat zijn de mogelijkheden die deze methode biedt?

Journey Intensive met Brandon Bays

ALLE LIVE EVENTS ZIJN AFGELAST

 Dompel jezelf onder in de 3 daagse Journey Intensive.

Journey Intensive Online

Het weekend van 19 en 20 september 2020 is er weer een ONLINE Journey Intensive. Ben jij eraan toe om jezelf te bevrijden van overbodige ballast. Je kunt hier je plek direct reserveren. Wil je hier meer over weten, bel me gerust.

Persoonlijke Journey

Liever een persoonlijke sessie? Je kunt met mij contact opnemen om een sessie in te plannen, zowel online als bij mij in de praktijk. Contact

De Journey Methode - De Helende Reis

De Journey, ook wel Helende Reis genoemd, is een eenvoudige en krachtige methode die bijdraagt aan je algehele welzijn. Deze methode helpt je om oude pijn los te laten. Pijn waarvan je misschien niet eens wist dat je daar nog last van had.

We maken van alles mee in ons leven; prettig en niet prettig. De niet prettige omstandigheden en gebeurtenissen verwerken we zo goed als we kunnen. Maar soms lukt het niet goed. We zijn nog te jong en stoppen de nare of te heftige ervaringen weg. Of dat wat we meemaken is te heftig voor ons.

Al deze ervaringen nemen we met ons mee en blijven in ons lichaam opgeslagen zitten, onverwerkt of slechts gedeeltelijk verwerkt. Helaas merken we de gevolgen hiervan, vroeg of laat. We zeggen bijvoorbeeld dat we ‘niet lekker in ons vel zitten’. Of we voelen ons gestrest zonder aanwijsbare oorzaak. Of we merken dat we steeds boos uitvallen of ons altijd maar terugtrekken, hoe we ook ons best doen dat te veranderen.

Ook kan dat onverwerkte verleden leiden tot depressiviteit, burn-out, fobieën of lichamelijke ziektes. Deze klachten kunnen dus het gevolg zijn van onverwerkte emoties uit ons nabije of verre verleden.

Met de Journey ga je terug naar die oude herinneringen, leer je om gaan met de emoties die daar deel van uitmaken en verwerk je ze. Hiermee haal je de grond onder je klachten weg. Je voelt je weer prettig, vrij en vervalt niet langer in je automatische reactiepatronen. Lichamelijke klachten en klachten als depressiviteit, burn-out of angsten en fobieën worden minder of verdwijnen zelfs helemaal.

Meer informatie over “The Journey” vind je op de site van de Nederlandse Vereniging van Journey Practioners (NVJP) en op de internationale site van The Journey.

Emotionele Detox met de Journey methode

Vechten, vluchten of verkrampen?

Omgaan met stressvolle situaties, vechten, vluchten of verkrampen. Hoe ga jij hier mee om?

Verhogen vitaliteit voor meer energie

Verhoog je vitaliteit door stil te staan bij je eigen energie huishouding, ter voorkoming van een burn-out. Meer energie? Wordt je bewust van je weerstand en verzet. Verzet kost veel energie, energie die je kunt gebruiken op een andere manier. Ben jij je bewust van waar je je tegen verzet, verhoog dan je energie?

5 Tips voor Emotionele Detox

5 Tips om zelf aan de slag te gaan met emotionele detox voor een gezonder leven. Maak jezelf vrij van overbodige emotionele ballast.

Wil je meer weten, vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.

WhatsApp WhatsApp