Ik ben mijn coachingstraject gestart omdat ik even de kluts kwijt was. Ik vroeg me af of mijn banen bij me pasten en hoe ik eindelijk weer kon ontspannen. Ik was moe, mijn batterijen waren op, maar toch voelde ik me steeds opgejaagd.

Mijn doel was om erachter te komen wat mijn passies en talenten zijn op het gebied van werk. Ik heb de afgelopen jaren veel gewerkt en door meerdere jobs tegelijk raakte ik uitgeput. Marca, heeft mij geholpen om naar mijn behoeftes te luisteren en mijn eigen grenzen aan anderen duidelijk te maken. Mijn persoonlijke eigenschappen leerde ik beter kenen en ook de talenten en valkuilen die erbij horen. Inmiddels weet ik wat voor mij op het gebied van werk belangrijk is en heb ik alle vertrouwen dat ik mijn droombaan binnenkort zal vinden.

De coaching heeft mij geholpen om weer meer rust in mijn leven te brengen. Ik luister beter naar mezelf en neem dit mee in de planning – op werk en ook privé. Zo voel ik me minder geleefd en meer in balans. Ik streef minder naar perfectie en juist meer naar geluk. In de sessie heb ik met verbazing vastgesteld dat ik in der loop der jaren een aantal overtuigingen heb opgebouwd die ik nu gerust kon loslaten. Marca, heeft mijn ook veel praktische tips mee gegeven, die mij verder helpen op mijn “journey” van stresskip naar zenkip.

Stefanie

WhatsApp WhatsApp