Marca de Greef

Marca de Greef

“Het leven biedt altijd nieuwe uitdagingen, waardoor het leven continue in verandering is. Door veranderingen in mijn eigen leven, raakte ik meer en meer gefascineerd wat veranderingen betekenen voor de mens. Wat is er nodig om werkelijk verandering in gedrag te realiseren?” De antwoorden werden steeds duidelijker door mijn eigen persoonlijke ontwikkeltraject. In 2008 begon ik aan een coachingsopleiding om mensen beter te kunnen begeleiden met veranderingen binnen de organisatie. Door omstandigheden raakte ik in 2011 in een burn-out. Ik kwam uit dat dal met behulp van de ‘Journey’ methode, die het patroon dat een burn-out veroorzaakte, op een dieper niveau kon veranderen. Had ik deze methode niet toegepast, dan zou een terugval in de toekomst onvermijdelijk zijn.

De ‘Journey‘ methode van Brandon Bays* werkt met het celgeheugen van het lichaam en zorgt dat blokkades en belemmeringen op een diep niveau worden opgelost. De methode is eenvoudig en doeltreffend. Het hielp mij zodat ik na korte tijd weer energie had om te sporten. De veranderingen die volgden na het starten van de opleiding zijn enorm. De grootste verandering is dat ‘stresskip’ Marca verdwenen is; oprecht kan ik nu zeggen dat ik een heel ander mens ben.”

Mijn coachingservaringen

In 2010 startte ik mijn eigen coachingspraktijk. Ik heb mensen begeleid bij hun professionele en persoonlijke leven, trainingen en workshops gegeven op het gebied van communicatie. Sinds april 2016 sta ik met Your Life Coaching voor het creëren van innerlijke rust en vrede voor de emotioneel overbelaste mensen en voor degene die ondersteuning willen bij het creëren van veranderingen in hun leven.

Mijn visie

Alle wijsheid zit in jou. Maak je los van alles waar je last van hebt. Maak je vrij van dat wat je met je meedraagt, dat wat je belemmert om je vrij te voelen, dat wat je belemmert om het leven te leiden dat je werkelijk wilt. Let op signalen van je lichaam, zodra jouw lichaam laat weten dat het niet goed gaat met je, ben je al bijna te laat. Wees er dus op tijd bij, luister naar dat innerlijk stemmetje. Maak ruimte voor jezelf en je lichaam. De oplossing zit in jezelf en daar waar je hulp nodig hebt, ondersteun ik je om de blokkades en belemmerende overtuigingen te ontdekken en weg te halen. Zodat jij het leven kunt leiden wat je werkelijk wilt.

WhatsApp WhatsApp