Fysiek en mentaal goed in je vel zitten

Hoe heerlijk is het als je je Happy en Healthy voelt? Als je je gelukkig en voldaan voelt. Als je in een goede flow zit, je energiek en gezond voelt?

  • Wil jij je energiek en vitaal voelen?
  • Lekker in je vel zitten
  • Genieten van een gezond lichaam?
  • Verbinding met de mensen om je heen?
  • Vrij van emotionele en fysieke klachten zijn?
YourLifeCoaching_Heel

Als deze vragen je als muziek in de oren klinken, lees dan verder en kijk wat we je kunnen bieden.

Het Happy & Healthy programma bestaat uit de volgende onderdelen

Body

Mind

Soul

Het lichaam heeft aandacht nodig en soms vraagt het ook zeer nadrukkelijk om aandacht. In dit programma is naast goede voeding en beweging ook plek voor lichaamswerk.

Bewust andere keuzes maken, vraagt om een stuk bewustwording. Om inzichten te krijgen in je eigen patronen en tools te ontvangen om deze te doorbreken.

Leven in verbinding met jezelf en anderen. Verbinding met je ziel, je hart. Door oefeningen brengen we je in contact met jouw eigen wijsheid. De innerlijke wijsheid van jouw ziel.

Wij geloven dat wanneer het niet stroomt in ons leven dit tot uiting komt door emotioneel of fysiek ongemak. Iets is uit balans en wat dat is, is niet altijd duidelijk. Je lichaam geeft aan dat het uit balans is, er zijn mogelijk ook fysieke klachten. Of je bent juist prikkelbaar en is het gewoon allemaal wat veel.

Je bent je bewust dat je iets wilt doen om dit te veranderen. Je wil zelf kunnen bijdrage aan een gezonder leven, aan jouw eigen herstel. Weer energie hebben om leuke dingen te ondernemen met je dierbaren.

In deze 3 daagse nemen we je mee op reis naar een bewust gezonder leven.

Neem contact op voor de nieuwe datum.

Wie zijn wij?

  • Mieke Maat, voelt feiloos aan wat klopt voor jou.
  • Marca de Greef, neemt je mee naar jouw innerlijke wijsheid.

Dagelijks ondersteunen we mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben beiden veel ervaring met thema’s zoals; burn-out, stress, piekeren, weinig energie. Uit eigen ervaring kunnen we met jullie delen en natuurlijk uit de ervaring die we hebben door de begeleiding van talloze mensen.

Je kunt ons bellen voor meer informatie of hieronder het formulier invullen dan nemen we contact met je op. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan natuurlijk ook.

Mieke Maat: +31 6 4137 3507
Marca de Greef: +31 6 5046 21 46

Wil je meer weten, vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.

    WhatsApp WhatsApp