Workshops

Zelfontdekking is de sleutel. Met gerichte vragen en oefeningen vind je de antwoorden die je zoekt.

Coaching met de Cyclus

Deze workshop geeft je tools om het beste uit jezelf en anderen te halen. Vanuit de Cyclus van leven krijg je inzicht in waar jij staat en wat je kunt doen om door te bewegen. Stroomt het niet op een bepaald vlak. Met deze tool wordt het inzichtelijk. De workshop geeft je inzichten, ontdekkingen, verbinding en inspiratie. Dit kun je inzetten voor jezelf en de anderen die je begeleidt. Als coach gebruik je de tool om de cliënt naar de volgende stap te brengen. Het wordt helder waar de cliënt staat en welke stap nodig is. De Cyclus

Iedereen in beweging met de JUMP

Iedereen in beweging aan de hand van inspirerende vragen rondom een gezamenlijk doel. Mensen komen van binnenuit in beweging. Niet omdat de leiding dat van ze vraagt maar omdat ze zelf geïnspireerd zijn om een stap te zetten. In deze workshop ontdekt ieder voor zich wat hij/zij kan bijdragen aan het gezamenlijke doel. Dit maakt ze persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De organisatie van binnenuit in beweging zetten met de Jump methode.

Moeiteloos Veranderen

Wil jij iets anders in je leven en het lukt je maar niet om dit te realiseren. Dan staat er mogelijk iets in de weg waar je je niet bewust van bent. In deze workshop zetten we op een krachtige manier de intentie neer voor wat je wilt bereiken en begeleid ik je in het opruimen van de belemmerende overtuigingen die tot op heden in de weg stond. Dit doen we met behulp van technieken uit de Journey methode. Voor meer details kun je contact opnemen met mij.

Creëer de relatie die je verlangt

Heb jij de relatie van je dromen? Verlang je naar een relatie? En in een relatie wat verlang je dan? Tijdens deze dag ga je aan de slag met het loslaten van onbewuste belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je tot op heden nog niet de relatie van je dromen hebt. Vervolgens is de weg vrij voor het creëren van de relatie die jij verlangt. Dit programma wordt aangeboden tijdens de Love Circle. Voor actuele data kijk je op de website van de Love Circle

Workshops in samenwerking met PreventiVIO

In samenwerking met de partners van PreventiVIO verzorgen we workshops op maat ter ondersteuning van de Vitaliteit in organisaties. Workshops die gaan over bewegen en voeding. En belangrijker nog over mindset en communicatie. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen doen. Neem rustig contact op.

WhatsApp WhatsApp