Workshops

Zelfontdekking is de sleutel. Met gerichte vragen en oefeningen vind je de antwoorden die je zoekt.

Moeiteloos Veranderen

Wil jij iets anders in je leven en het lukt je maar niet om dit te realiseren. Dan staat er mogelijk iets in de weg waar je je niet bewust van bent. In deze workshop zetten we op een krachtige manier de intentie neer voor wat je wilt bereiken en begeleid ik je in het opruimen van de belemmerende overtuigingen die tot op heden in de weg stond. Dit doen we met behulp van technieken uit de Journey methode. Voor meer details kun je contact opnemen met mij.

Creëer de relatie die je verlangt

Heb jij de relatie van je dromen? Verlang je naar een relatie? En in een relatie wat verlang je dan? Tijdens deze dag ga je aan de slag met het loslaten van onbewuste belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je tot op heden nog niet de relatie van je dromen hebt. Vervolgens is de weg vrij voor het creëren van de relatie die jij verlangt. Dit programma wordt aangeboden tijdens de Love Circle. Voor actuele data kijk je op de website van de Love Circle

Happy & Healthy

Klachten vertellen ons dat er iets niet stroomt in ons leven. Iets is uit balans. Je zit niet lekker in je vel, soms had je dat niet eens in de gaten. Gelukkig geeft je lijf aan wanneer je uit balans bent, dat er wellicht iets dwars zit. Soms ben je je niet bewust van wat dit is. Je hebt weinig energie, bent wat prikkelbaarder, maar wat het is weet je niet.

In deze 3 daagse nemen we je mee op jouw weg naar een gezonder leven, door je inzicht te geven in wat je zelf kan bijdragen aan herstel.

LEEF!

Deze dag nemen we je mee op een ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis waarbij je ontdekt waar jij staat op dit moment in je leven. Het is een dag met inzichten, ontdekkingen, verbinding en inspiratie. Een dag die je meeneemt in de cyclische wereld van jouw leven. Wil je je bewust worden van hoe jij je leven kunt voorzien van meer geluk? Wil jij meer verbinding met de mensen om je heen? Voor actuele data’s kijk je op de website van LEEF!

Like en volg Your Life Coaching:
WhatsApp WhatsApp