Stress & Burn-Out begeleiding

Anna:   “Ik werk al jaren in deze functie en heb steeds het gevoel dat anderen, nieuwe collega’s, mij voorbijschieten, beter presteren. Ik werk heel hard, zorg dat alles goed is en toch heb ik het idee dat ik niet gezien wordt.”

In de stress & burn-out trajecten kun je kiezen uit 3 opties die gebruik maken van een combinatie van coachingstechnieken. Door de vraagstelling verhoog je jouw zelfinzicht en wordt duidelijk wat de onbewuste drijfveren zijn. Als coach daag ik je uit om eerlijk naar jezelf te kijken. Ik spiegel wat ik zie, ik stimuleer je en confronteer, als het nodig is. Ik laat je oefeningen doen die jouw inzicht in jezelf vergroten en ik neem je mee naar de bron van je gedragspatronen.

Herken je dit?

Ik denk dat ik niet aan de verwachtingen van mijn omgeving voldoe.

Ik heb het gevoel dat ik niet het beste uit mezelf haal.

Ik heb het gevoel dat ik mijn baan niet aan kan.

Als ik voor groepen moet spreken gaat het mis.

Ik wil graag een andere baan, hoe pak ik dat aan.

Het werk is nooit af en altijd te veel. Ik ervaar altijd een grote werkdruk.

Hoe pakken we het aan?

Stop de stress en neem regie

Je komt om in het werk, thuis wordt van alles van je verwacht en je dreigt over te lopen. Neem dan nu een stap om weer de regie over je leven te krijgen. In 12 weken online begeleid ik je van leven vanuit stress naar zelf de regie hebben.

Van hectiek naar overzicht

Nog even door werken en dan… heb ik ruimte om… Misschien wijst jouw omgeving je er nog eens extra op, zodat de druk nog hoger komt te liggen. Dan geldt dit oude Zen gezegde: “Mediteer iedere dag 20 minuten, behalve als je het druk hebt, mediteer dan een uur!”. Het geeft dus al aan dat het nu tijd is om even stil te staan. Ik ondersteun je in een traject van 10 uur naar rust en overzicht.

Preventie en herstel

In dit traject gaan we op zoek naar jouw onbewust opgeslagen overtuigingen, die ervoor zorgen dat jij je altijd zo gestrest voelt. We werken op het niveau van het onderbewuste om dit stresspatroon te doorbreken. Het is een combinatie van 3 intensieve sessies en 6 dagen intensief begeleid worden in een ontspannen omgeving.

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking