Voordat ik begon met de coachingsessies voelde ik me uitgeput en had ik last van diverse lichamelijke klachten waaronder duizeligheid, spierkrampen in nek en schouders en een opgejaagd gevoel. Ik wist me hier geen raad mee, ook mijn huisarts kon geen duidelijke verklaring vinden. Hoogstwaarschijnlijk had ik last van stress dan wel een burn-out. Uiteindelijk ben ik via advies van familie bij Marca terecht gekomen.

Zij heeft me gedurende de coachingsessies geleerd om meer naar mezelf te luisteren, mijn gevoelens maar ook signalen vanuit mijn lichaam te respecteren en hier ook daadwerkelijk aandacht aan te geven. Zeer belangrijke tips, want ik was altijd geneigd om mijn gevoelens weg te stoppen en mijn klachten te negeren. Uiteindelijk komt het wel weer goed was mijn gedachte. Helaas heb ik ervaren dat dit niet werkt en je ook aandacht mag schenken aan deze gevoelens of klachten. Dit hebben we tijdens de coachingsessies ook gedaan. Hierbij is veel oud zeer naar boven gekomen. Dit doet even pijn en is niet prettig, maar naderhand voel je je wel opgelucht. Mijn hoofd werd leger en mijn opgejaagd gevoel en duizelingen minder. Ook mijn spierkrampen in nek en schouders namen af.

Ik voel me nu stukken beter dan voor mijn deelname aan deze sessies. Ik ben weer vrolijk, heb geleerd om mijn gevoelens uit te spreken ook als het minder met me gaat en mijn lichamelijke klachten zijn ook sterk verminderd. Van familieleden krijg ik positieve complimenten. Ze zien dat ik als persoon sterk veranderd ben.

Ik ben zeer tevreden over dit coachingstraject bij Marca en zou dit een ieder willen aanraden die met dezelfde klachten dan wel gevoelens kampt. Het helpt echt!

Ik wil je graag bedanken voor alle tijd en moeite die je in mij hebt gestoken. Ik heb het als een zeer leerzaam traject ervaren en ben blij dat ik hier aan heb deelgenomen. Je bent een goede coach!

Groetjes Renate

WhatsApp WhatsApp