Workshops

Zelfontdekking is de sleutel. Met gerichte vragen en oefeningen vind je de antwoorden die je zoekt.

Leiderschap

Deze workshop geeft je tools om het beste uit jezelf en anderen te halen. Vanuit de Cyclus van leven krijg je inzicht in waar jij staat en wat je kunt doen om door te bewegen. Stroomt het niet op een bepaald vlak. Met deze tool wordt het inzichtelijk. De workshop geeft je inzichten, ontdekkingen, verbinding en inspiratie. Dit kun je inzetten voor jezelf en de anderen die je begeleidt. Als coach gebruik je de tool om de cliënt naar de volgende stap te brengen. Het wordt helder waar de cliënt staat en welke stap nodig is. De Cyclus

Verbinding in Teams

Verbinding in een team terwijl er thuis gewerkt wordt. Hoe doe je dat? In deze inspirerende sessies komen mensen in beweging richting een gezamenlijk doel en creëren ze verbinding onderling. Je team in beweging vanuit eigen intrinsieke motivatie. Basis hierbij is vertrouwen en waardering. In deze workshop ontdekt ieder voor zich wat hij/zij kan bijdragen aan het gezamenlijke doel. Dit maakt ze persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De organisatie van binnenuit in beweging met de Jump methode.

Vergroten weerbaarheid

Stress heeft een grote invloed op de vitaliteit van de mens. Daarnaast is de ene persoon weerbaarder dan de ander. Wil je de weerbaarheid van medewerkers vergroten zonder dat ze overal NEE op zeggen? In deze workshop gaan we aan de slag met het positief bekrachtigen van de mens. We kijken naar de belemmeringen en nemen stappen om deze om te buigen of los te laten. Voor meer details kun je contact opnemen met mij.

Gezonde communicatie

Communicatie als leidraad voor verbinding en beweging. Wanneer creëer je met je communicatie verzet. Op welke manier communiceer je het verzet? Een workshop om je bewust te worden van de eigen reactiepatronen in de communicatie en op welke manier je er anders mee om kan gaan. Verhoog je veerkracht door het waarnemen van jouw en de ander zijn reactiepatroon.
Behoefte aan betere communicatie op de werkvloer, neem contact op voor de mogelijkheden.

Workshops in samenwerking met PreventiVIO

In samenwerking met de partners van PreventiVIO verzorgen we workshops op maat ter ondersteuning van de Vitaliteit in organisaties. Workshops die gaan over bewegen en voeding. En belangrijker nog over mindset en communicatie. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen doen. Neem rustig contact op.

WhatsApp WhatsApp