Trainingen

Wanneer de communicatie stagneert, stopt de groei en vergroot het verzet.

In de diverse trainingen wordt een gezonde communicatie gestimuleerd.

Vaak denken we dat we communiceren op een manier die anderen inspireert en in beweging brengt. Toch merken we dat we niet altijd een gewenste reactie krijgen op onze communicatie. Of we bemerken bij ons zelf dat we in reactie zijn op wat er gebeurd om ons heen.

Samenwerken met anderen, klantcontact, leiding geven, managen, coördineren enzovoort is altijd in contact met anderen. Effectief zijn in onze manier van communiceren kan veel problemen voorkomen.

Herken je dit?

Er is onrust op de afdeling, er wordt veel gepraat over elkaar

Medewerkers staan onder stress, uitval ligt op de loer

Het werk is nooit af en altijd te veel. Er is een grote werkdruk.

Een greep uit de mogelijkheden

Leiderschap in beweging

Deze training geeft tools om het beste uit jezelf en anderen te halen. De Cyclus helpt om inzicht te krijgen in waar je staat en waar je medewerkers staan. Geeft je inzicht wat nodig is om in beweging te komen. Welke kwaliteiten zijn op dit moment nodig om in te zetten. Wat kun je doen om je medewerkers, collega’s en jezelf te inspireren om optimaal te presteren zonder druk. Het model kan je telkens opnieuw de inzichten geven die je ondersteunen.

Iedereen in beweging

Iedereen in beweging aan de hand van inspirerende vragen rondom een gezamenlijk doel. Mensen komen van binnenuit in beweging. Niet omdat de leiding dat van ze vraagt maar omdat ze zelf geïnspireerd zijn om een stap te zetten. In deze workshop ontdekt ieder voor zich wat hij/zij kan bijdragen aan het gezamenlijke doel. Dit maakt ze persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De organisatie van binnenuit in beweging zetten met de Jump methode.

Burn-out Preventie

Hoge werkdruk, onrust op het werk, zorg in de thuissituatie zijn allemaal van invloed op het energie niveau van de medewerker. Is het nog in balans of kan deze een steun in de rug gebruiken. Beter voorkomen van uitval dan herstellen. Vitale medewerkers is in ieders belang. Met een 12 weeks programma afgestemd op de behoefte van de medewerker kan de kans op een burn-out aanzienlijk verminderd worden.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?