Life Coaching - Creëer je leven

Evi:    “Ik werk hard, zet me in voor mijn gezin en mijn familie, ben lid van de oudervereniging en sport tweemaal per week. Ik heb het gevoel dat ik geleefd wordt.”

Met Life coaching kijken we naar jouw drijfveren, bijvoorbeeld waarom je leven zo druk is. Dit doen we door oefeningen die jou bewust maken van de patronen in jouw leven. Je vergroot hiermee je zelfkennis en je krijgt ’tools’, die je zelf kunt toepassen in je leven. Daarnaast werken we altijd met het losmaken van onderliggende belemmeringen, zodat je vrijer in je leven staat.

Herken je dit?

Ik heb het gevoel handen tekort te komen.

Ik heb nauwelijks tijd voor mezelf.

Ik wil altijd alles zelf doen. Zo weet ik zeker dat het goed gaat.

Ik heb het druk, druk, druk…

Ik wil niets missen. Ik wil de moeder én de carrièrevrouw zijn.

Ik wil meer rust in mijn leven.

Hoe pakken we het aan?

Inzicht in jezelf

Wie ben je werkelijk, wat zijn jouw drijfveren en wat zijn jouw verlangens? Maak kennis met jezelf aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen, coachingsgesprekken en zelfonderzoek.

Regisseer je leven

Je weet wie je bent, wat je wilt, maar hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw doelen ook bereikt? In dit traject rekenen we af met belemmerende overtuigingen. Die zorgen ervoor dat je jouw leven laat leiden door de omstandigheden, je familie, je werk of de maatschappij. Door de belemmeringen op te ruimen is de weg vrij voor het leven dat jij wilt.

Klachtenvrij leven

Intensief traject voor de dapperen onder ons. Met behulp van visualisatietechnieken gaan we op reis naar de bron van de klachten en ruimen die op.

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking